پندینگ اردر چیست | بای لیمیت و بای استاپ

  • abbas rafiei
  • 2023-10-11
  • بدون دیدگاه

رای باز کردن پوزیشن در بازار فارکس از دو روش می توان استفاده کرد:

1- مارکت اردر >> market-order-fx

2- پندینگ اردر

انواع پندینگ اوردر

اردر چیست؟

اردر (order) در لغت به معنای سفارش است و در فارکس نیز همین معنی را می دهد.

مقاله مرتبط : اوردر چیست و انواع اردر در فارکس

پندینگ اردر چیست

پندینگ به معنای انتظار است و زمانی که در کنار اردر قرار می گیرد در برگیرنده مفهوم سفارش در انتظار می شود یا به عبارت دیگر خرید یا فروش در قیمتی از پیش تعیین شده را پندینگ اردر (pending order) می گویند.

انواع سفارشات پندینگ اوردر
  • در این حالت، معامله نسبت به قیمت انجام می شود و معامله گر زمان مشخصی برای این دستور خود قرار نمی دهد یا می توان گفت تغییرات ملاک هستند.
  • برخی از ابزارهای مالی، معاملات در انتظار را نسبت به یک زمان خاص انجام می دهند و معامله گر دستور معامله در زمانی خاص بدون در نظر گرفتن قیمت در آن را قرار می دهیم که معمولا پر کاربرد نیست.

تعریف دیگر برای پندینگ اردر: این سفارشات یا همان اوردرها پس از رسیدن قیمت به نرخ مشخص شده به اجرا در می آید. در واقع پندینگ معامله ای است که با گذشت زمان و رسیدن قیمت به هدف مشخص شده باز می شود.

انواع پندینگ اردرها

سفارشات در انتظار (pending orders) به دو دسته کلی لیمیت ها (limit) و استاپ ها (stop) تقسیم می شوند. که هر کدام نیز شامل دو زیر دسته است.

پندینگ اوردر چیست

در تصویر، 2 و 3 شامل لیمیت ها است و شماره یک و چهار دستور استاپ بشمار می رود.

هر تریدری نسبت به استراتژی و برنامه های معاملاتی خود از هر کدام از این ابزارها در زمان و موقعیت مناسب استفاده می کند و درصد مطلقی برای خوب یا بد بودن هیچ یک از این چهار مورد وجود ندارد. به عبارتی لیمیت ها بهتر یا بدتر از استاپ ها نیستند و این معامله گران هستند که نسبت به نیاز خود از آنها استفاده می کنند.

لیمیت اردر چیست

(limit order) دستوری است که به تریدر این اجازه را می دهد تا در قیمتی بالاتر و یا پایین تر از قیمت موجود، معامله ای در انتظار برگشت روند بازار انجام دهد که خود به دو دسته سل لیمیت (sell limit) و بای لیمیت (buy limit) تقسیم می شود.

انواع لیمیت اوردر

لیمیت ها در برگیرنده مفهوم برگشت هستند، یعنی خرید یا فروش در یک سطح قیمتی با انتظار برگشت روند، به عبارت دیگر با لیمیت ها در سقف ها و کف ها به انتظار شکار قیمت می نشینیم. بنابراین دستورات خرید یا فروش با هدف برگشت روند بازار با استفاده از اردر لیمیت انجام می شود.

سل لیمیت (sell limit)

دستور فروش در قیمتی بالاتر از نرخ لحظه ای بازار سل لیمیت (sell-limit) نام دارد، که به امید برگشت روند بازار به سطوح قیمتی پایین تر داده می شود. به عبارت دیگر اردر فروش در قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بازار می باشد.

سل لیمیت

مثال برای سل لیمیت

در تصویر بالا 3 کاراکتر داریم، قیمیت یا نرخ لحظه ای، سطح قیمتی A، انتظار برگشت.

فرض می گیریم در جفت ارز یورو دلار (EURUSD) قرار داریم و قیمت لحظه ای بازار عدد 1.2500 را به ما نشان می دهد. از بحث تحلیل عبور می کنیم، فکر می کنیم که سطح قیمتی A شامل قیمتی است که فروشندگان زیادی وارد آن می شوند یا به عبارت دیگر قیمت از آن منطقه شروع به کاهش می کند. سطح A قیمت 1.2550 است که ما برای برگشت حرکت بازار در نظر داریم.

سل لیمیت (sell limit) دستوری است که با استفاده از آن می توانیم در سطح قیمتی A که شامل قیمت 1.2550 می شود دستور فروش بذاریم. به عبارتی در سطح قسمت A ما انتظار برگشت بازار را داریم. برای پیچیده نشدن موضوع قیمت درخواستی و پیشنهادی در مثال مطرح نشد.

به بیان ساده تر انتظار برای فروش در سقف قیمتی را با دستور (sell limit) انجام می دهند.

بای لیمیت (Buy limit)

دستور خرید در قیمتی پایین از نرخ لحظه ای بازار بای لیمیت (buy-limit) نام دارد، که به امید برگشت روند بازار به سطوح قیمتی بالاتر داده می شود. به عبارت دیگر اردر خرید در قیمتی پایین تر از قیمت فعلی می باشد.

بای لیمیت

مثال برای بای لیمیت

فرض می گیریم در جفت پوند دلار آمریکا GBPUSD قرار داریم قیمت لحظه ای عدد 1.3500 را نشان می دهد و سطح قیمتی B شامل عدد 1.3400 می شود، نظر ما بر این است که بازار در قیمت 1.3400 یا همان سطح B شروع به رشد خواهد کرد بنابراین باید در آن سطح اردری با هدف خرید قرار دهیم.

بای لیمیت دستوری است که در قیمت 1.3400 با هدف برگشت روند بازار و رشد آن انجام می دهیم، در این حالت ما فکر می کنیم که در سطح B خریدارن زیادی به بازار وارد می شوند که قدرت غلبه به فروشندگان را دارند.

به بیان ساده تر انتظار برای خرید در کف قیمتی را با دستور (buy limit) انجام می دهند.

استاپ اردر چیست

(stop order) دستوری است که به تریدر این اجازه را می دهد تا در قیمتی بالاتر و یا پایین تر از قیمت موجود، معامله ای در انتظار ادامه روند بازار انجام دهد که خود به دو دسته سل استاپ (sell stop) و بای استاپ (buy stop) تقسیم می شود.

انواع سفارش در انتظار روند استاپ اوردر

استاپ اردرها زمانی به کمک ما می آیند که ما فکر می کنیم قیمت پس از عبور از یک سطح خاص با قدرت به مسیر خود ادامه می دهد.

سل استاپ چیست

دستور فروش در قیمتی پایین تر از قیمت موجود بازار که به امید کاهش بیشتر قیمت به سطوح پایین تر داده می شود. این دستور را با استفاده از (sell stop) انجام می گیرد.

سل استاپ

مثال برای سل استاپ

فرض می گیریم در جفت ارز (EURUSD) نرخ لحظه ای بازار عدد 1.3300 را نشان می دهد ما فکر می کنیم قیمت بعد از رسیدن به سطح B که نشان دهنده عدد 1.3200 است به مسیر خود ادامه داده و کاهش بیشتری را تجربه می کند بنابراین از دستور سل استاپ استفاده می کنیم و این اوردر را در این سطح قیمتی قرار می دهیم. پس ما در قیمتی پایین تر از قیمت فعلی دستوری با ادامه حرکت بازار یعنی (sell stop) قرار دادیم.

انتظار برای فروش در قیمتی پایین تر از قیمت لحضه ای بازار به امید حرکت قیمت به سطوح پایین تر

بای استاپ چیست

دستور خرید در قیمتی بالاتر از قیمت موجود بازار به امید رشد قیمت و ادامه حرکت به سمت بالا را بای استاپ می گوییم. این دستور را با استفاده از (Buy Stop) انجام می دهیم.

مثال برای بای استاپ در فارکس

در قیمت لحظه ای 1.2200 در جفت ارز یورو دلار قرار داریم اگر فکر کنیم قیمت بعد از رسیدن به عدد 1.2300 به مسیر خود ادامه می دهد و رشد می کند با استفاده از دستور بای استاپ در این قیمت اوردر از نوع (buy stop) را قرار با امید رشد قیمیت قرار می دهیم.

انتظار برای خرید در قیمتی بالاتر از قیمت لحظه ای بازار به امید رشد بازار به سطوح بالاتر

سفارشات پندینگ روشی مطلوب برای معامله در فارکس است زیرا انعطاف مناسبی برای ورود به پوزشن دارد.

[kkstarratings force]
برچسب ها:   |   دسته: فارکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *